Billede: Jumpstory

Hvorfor Kan Jeg Ikke Se Video På Facebook? Sådan Løser Du Det

Teknikken kan drille - og det behøver ikke være en fejl-40, når du ikke kan se video på Facebook. Der kan nemlig være en lang række årsager til, at du ikke kan se en Facebook-video.

Nogle af årsagerne kan du afhjælpe, mens du måske skal have support for at kunne udbedre andre. Se herunder hvilke årsager der kan være til, at du ikke kan se en video på Facebook.

Derfor kan du ikke se video på Facebook

En af årsagerne til at du ikke kan se en video på Facebook, kan være din netforbindelse. Er din internetforbindelse for dårlig, så kan din enhed muligvis ikke trække den data, der skal til, for at du kan se en video på Facebook. Kontroller derfor altid din internetforbindelse som noget af det første, hvis du har problemer med at se en Facebook-video.

Din telefon kan også trænge til at blive genstartet. Enten hvis appen driller, eller hvis din cache er fyldt. Det er dog ikke tit, at det sker, men heldigvis går det hurtigt med at genstarte en mobiltelefon.

Noget som de færreste kender til, er den tredje udfordring, som man kan komme ud for i forhold til at se videoer på Facebook. Du kan nemlig komme ud for, at du ikke kan se en video på Facebook på grund af din geografiske placering. Dette kaldes geoblocking. 

Geoblocking går ud på, at det kun er mennesker fra bestemte dele af verden, der kan se bestemte former for indhold. Dette er især brugt ved videoer, hvor geografiske rettigheder gør, at folk i alle lande ikke må se den samme video. 

Du vil ofte opleve geoblocking i forhold til sportsrettigheder, da medieplatforme betaler mange penge for at have eksklusive rettigheder til bestemte events i geografiskafgrænsede områder.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. find et stort udvalg af smarte kabler og gadgets, som fx en genial digital fotoramme til at fremvise dine mange minder.

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk