Billede: Canva.com

Hvordan Gemmer Man En Video Fra Messenger?

Messenger er et oplagt medie at sende billeder og videoer til venner og bekendte. Vil du downloade billederne ned på din telefon eller computer? Så læs med her, hvis du vil se, hvordan det kan gøres.

Sådan gemmer du dine videoer fra Messenger

Har du sendt eller fået tilsendt en video på Messenger? Så kan du downloade filen til enten din computer, telefon eller tablet. Vi har oplevet dette som et drilsk problem for nogle, og vi har derfor lavet en lille guide til, hvordan du gemmer dem.

Step-by-step GUIDE

Det er lidt forskelligt, om du downloader filen på din computer eller telefon, men grundprincipperne er helt de samme. Dette skal du gøre

Messenger har gjort det simpelt at dele og downloade filer såsom videoer og billeder, og det er derfor et nemt medie at dele indhold med venner og bekendte.

Hvis du går meget i videoredigering, og ligger film og på eksempelvis Facebook, skal du være opmærksom på, at kvaliteten godt kan blive forringet, da Facebook komprimere dine billeder og film, hvis de fylder for meget.

Det er derfor ikke en oplagt måde at dele indhold i høj kvalitet på, hvor vi i stedet vil anbefale andre alternativer såsom dropbox, onedrive, eksterne harddiske og hvad der ellers er af muligheder.

Vi håber, at du blev lidt klogere på, hvordan du kan gemme dine videoer på Messenger. Husk, at det er stort set samme fremgangsmåde med billeder!

Er du i tvivl om, hvilke filer og formater du skal vælge? Så kan du eventuelt læse vores artikel herom: Hvad er et videoformat? Få forklaringen HER!

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort og ydmygt TAK til Curvii, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til en mulighed. Curvii er en webshop, der primært sælger tøj til store kvinder. Her kan du bla. finde en kæmpe kollektion fra Only Carmakoma til favorable priser.

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk