Billede: Jumpstory

Hvordan Gemmer Man En Snapvideo? Sådan Gemmer Du Videoer

Du ved sikkert godt, hvordan du gemmer dine egne Snapchat-billeder og snapvideoer, men de færreste ved, hvordan man gemmer snapvideoer, som man modtagere.

Snapchat har den indbyggede funktion, at afsenderen får en notifikation, hvis nogen tager et skærmbillede af den snap, som man har modtaget. De færreste ved dog, hvordan man gemmer en snapvideo, som man har modtaget. Se her hvordan du gør det - også uden at der sendes notifikationer til afsenderen.

Sådan gemmer man en snapvideo

 Når du først har afspillet en snapvideo det antal gange, som det er muligt, ja, så er chancen for at gennem den væk igen. Du skal derfor gøre det klart for dig, om du vil gemme en snapvideo, allerede inden du ser den. Du kan trods alt bare slette den igen efterfølgende.

Når du skal gemme en snapvideo, skal du have en app, der kan optage video af din skærm på mobilen. Du kan finde diverse screen recordere i App Store eller Google Play. Der findes rigtig mange - langt flere end hvad du behøver.

Søg derfor blot på "screen recorder" og vælg den app, som du ønsker. Når appen er installeret, at du klar til at gennem en snapvideo. Her sætter du screen recorderen til at optage, inden du åbner din snap.

Screen recorderen optager dermed alt det, som der vises på din skærm før, under og efter du afspiller den modtagende snap, indtil du atter stopper screen recorderen. 

Ønsker du at klippe i optagelsen, så optagelsen før og efter afspilningen af snappen fjernes, så kan du gøre dette via de fleste videoeditorere. Disse kan du finde til både din smartphone og de fleste computere.

Tak til avXperten

Til sidst siger vi tak til avXperten for deres støtte her til indlægget. Find din næste smarte power bank eller computerkabel på deres enorme webshop, som indeholder tusindvis af fede elektronik produkter.

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk