Billede: canva.com

Hvorfor Hakker Video?

Der er få ting som er værre end hvis en video hakker eller tager utrolig lang tid om at indlæse.

Men hvad skyldes dette egentlig, og hvordan kan det løses?

Grunde til at din video hakker!

Der findes nogle primære grunde til at videoafspillere på dine enheder hakker.

Det er utrolig frustrerende, især fordi at problemet ikke altid kan løses manuelt da det har noget med den eksterne forbindelse at gøre.

En af de største grunde til at video hakker eller indlæser langsomt er simpelthen langsom eller fejlagtig internetforbindelse.

Din internetudbyder kan have interne problemer som gør din forbindelse langsom, men det kan også være at dit abonnement simpelthen bare er for dårligt, og du bør i dette tilfælde overveje at opgradere for at få en bedre hastighed.

En anden grund kan være selve videofilen du forsøger at afspille er korrupt. Det kan ske at videofiler bliver ødelagte især når de sendes over flere gange.

Spørg i dette tilfælde personen der har den originale fil om han eller hun vil sende den på ny.

En tredje grund kan selvfølgelig være at det streaming site du ser film/serier på har interne problemer.

I dette tilfælde kan du desværre ikke gøre noget udover at vente på at problemet bliver løst, hvilket selvfølgelig kan være frustrerende hvis du var midt i en god film.

Der kan også være tale om en fejl i dit netværkskabel eller din router, som gør at du ikke for det maksimale ud af din internet forbindelse

Hvordan kan jeg fikse video der hakker?

Når video hakker er problemet tit at dit internet simpelthen er for svagt, eller at din udbyder har problemer.

Foretag en hastighedstest af dit internet for at være sikker på at du har den samme hastighed som vist i dit abonnement.

Hvis din download hastighed er lavere end 5 mbit/s bør du overveje at opgradere, da det simpelthen er for svagt til at køre de fleste videoer online.

Hvis dit internet har en fin hastighed kan der nogle gange være tale om at din firewall blokere visse sider eller programmer.

Vær sikker på at din firewall ikke blokere de sider du forsøger at afspille video fra, dette kan gøres i dine indstillinger på din computer.

Tak til avXperten

Tak til avXperten for at støtte dette indlæg. Hos avXperten kan finde et kæmpe udvalg af elektroniske produkter samt kabler som HDMI til ethvert formål!

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk