Hvad Er Et Video Cv?

Når du er på jagt efter drømmejobbet er det altid en god ide at gøre alt hvad du kan for at være en bedre kandidat end alle de andre jobsøgere.

Til dette kan du bruge netop denne teknik, som er et video CV!

Med et video CV opgradere du dit CV og gør det mere unikt og personligt, hvilket anses for værende yderst positivt i mange arbejdsgiveres øjne.

Hvordan laver man et video CV?

Et godt video CV er en genial måde at få dig selv til at stå mere ud blandt alle de andre jobsøgere til en specifik stilling.

Et video CV er mere personligt og unikt, og giver dig mulighed for at vise præcis hvem du er, ikke bare på skrift!

Der findes flere måder at lave et video CV på.

Du skal selvfølgelig have et kamera i god kvalitet, nogle smartphones kan sagtens egne sig til dette så længe kameraet er godt nok.

Du kan bruge en præsentation i form af diverse programmer som powerpoint, prezi osv. Som giver et redskab du kan bruge til at fremvise dine erfaringer.

Hvis du er god til videoredigering kan du også indsætte disse grafiker manuelt efter optagelsen, hvilket virkelig kunne give bonuspoint.

Det er i bund og grund helt op til dig hvordan du laver dit video CV.

Sørg dog for at dit video CV fremgår naturligt, og passer til din personlighed. Du skal aldrig forsøge at være en anden person selv når du søger efter et job, vær præcis den person du også ville være på en potentiel arbejdsplads.

Fremvis dine gode egenskaber, og vær stolt over dine eventuelle bedrifter.

Præsenter dig selv som du ønsker andre skal opfatte dig, og stræb efter at opretholde disse præmisser.

Hvis du har svært ved at huske alt, kan du sagtens lave et manuskript som du følger i din video.

Dog ville vi råde til at du ikke kigger ned hver anden sætning, men i stedet laver flere klip og sammensætter det så det ser naturligt ud.

En flydende og naturlig præsentation er tusind gange bedre end noget der virker opsat.

Vi takker Bevco

Tusind tak til Bevco for at støtte dette indlæg. Hos Bevco kan du finde alt indenfor spiritus, øl og andre lækkerier som fx det populære premium vodka brand Grey Goose.

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk