Billede: Joe007 fra Pixabay

Hvordan Optager Man Streamet Video? Vi Prøver At Forklare

Der findes utrolig mange måder at optage streamet video på, og det er også forskelligt hvad der egentlig menes med spørgsmålet. 

Hvis du vil streame f.eks at du gamer og optage det på samme tid med at du gamer, det er faktisk en helt standard feature i det program de fleste bruger, nemlig OBS Studio.

Hvis du f.eks streamer fra et Camera setup, eller fler-kamera setup gennem et form for broadcast system, så kan det være sværere.

Der findes f.eks hardware som Atomos Shogun, som der kan streame 4 kameraer på én gang, og det kan vidst også optage på samme tid. Ligeledes findes der løsninger fra Black Magic Design, som har lavet hardware hvor du kan optage og streame på éngang.

Det kan være væsentligt smartere at optage via hardware -FØR det sendes ud på et stream, istedet for at gøre det med f.eks OBS studio, - så vidt vi er orienteret så optager OBS studio som standard dit stream, og et stream kan være varierende i kvalitet alt efter din forbindelse.

Nyt: Vi har fundet en der har lavet en guide til at optage i høj kvalitet på samme tid med at man streamer fra OBS Stuido, det er en video du kan se her:

Er der mere du gerne vil vide om video? stil et spørgsmål? eller se alle vores spørgsmål og svar her:https://www.komgodtigangmedvideo.dk/

Tak for støtten

Vi siger tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. I Illums Bolighus finder du utallige flotte møbler som en Erik Jørgensen Sofa, eller andre smukke ting til din boligindretning. 

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk