Billede: Reezky Pradata

Hvordan Optager Man Video På Mac?

Hvis du er typen, der godt kan lide at optage videoer, og gerne vil gøre det på din Mac computer, så har du faktisk rigtig gode muligheder for at gøre netop dette. Det er faktisk super nemt at optage en video på en Mac computer. Hvordan du gør, vil vi fortælle mere om i denne artikel. 

Hvordan optager man Video på Mac? Start med at starte programmet Photo Booth. Herefter skal du vælge “Se videoeksempel”. Nu vil du så se knappen “Optag video”. Tryk på knappen for at begynde optagelse af videoen. Når du er færdig med at optage, så skal du trykke på knappen “Stop”. 

Så nemt er det altså at optage en video på din Mac. Det bliver faktisk ikke nemmere, og Mac har været så søde at gøre det så nemt som overhovedet muligt. Når du har optaget din video, så kan du også bruge programmet Imovie, der følger med alle Mac computere. 

Mac’s muligheder for at optage og redigere videoer gør det muligt for selv de grønneste amatørere at begynde med videoer. Uanset om du gerne vil være den næste YouTube stjerne, lave en video til studiet eller blot synes det er sjovt at rode med.

Tak for støtten.

Tak til Classic Room, der har ydet økonomisk støtte til artiklen. Hos Classic Room kan du finde alt til din boligindretning

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk