Billede: Canva.com

Hvordan Sletter Man En Video På YouTube?

Der kan være mange grunde til at man vil slette en YouTube video. Det kan være, at du bare vil starte 2020 med at rydde op på din kanal, og vi har derfor lavet en simpel guide til, hvordan du kan gøre dette.

Hvordan sletter man en video på YouTube? Det er ganske simpelt at slette en YouTube video, som du selv har lagt op. Det kræver bare, at du logger ind på din account, hvorefter du trykker på Min Kanal/My channel. Herefter skal du gå ind i YouTube Studio og følge denne guide.

Ja, YouTube Studio er en af de nye tilføjelser til YouTube, og man skal lige tage højde for, at der ofte kommer opdateringer.

Sådan her sletter du din video på YouTube (Guide):

  1. Log ind på din YouTube account
  2. Gå til din kanal
  3. Gå til YouTube Studio
  4. Klik på Videoer i højre menu
  5. Find den video du gerne vil slette
  6. Klik på de tre prikker ud, som giver flere muligheder
  7. Tryk på delete/slet video

YouTube har gjort det simpelt at slette en video, som man selv har lagt op. Det er stort set samme fremgangsmåde, om du gør det på computer eller mobil, det ser blot forskelligt ud.

Man kan ikke bare slette en video, som man ikke selv har lagt op. Her skal du gøre brug af muligheden for at rapportere/report en video. Efterfølgende vil YouTube medarbejderstab kigge indholdet igennem til vurdering.

Vi håber, at du kunne bruge denne hurtige guide til, hvordan man sletter en video på YouTube. Tak fordi du læste med.

Vi vil også gerne sende et tak til Formula Swiss, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Formula Swiss er et dansk familieejet selskab, som ligger i Schweiz. De har kunder i mere end 40 lande, hvor de sælger diverse CBD produkter i høj kvalitet.

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk