Hvordan Sætter Man En Video Ind I Powerpoint

Der er flere måder, hvorpå du kan gøre dit PowerPoint slide mere spændende. En af dem er ved at indsætte video fra YouTube. Der er flere muligheder for, hvordan du gør dette.

Hvordan sætter man en video ind i powerpoint? Du kan både indsætte en video ved at integrere en fil, som du har liggende på en computer, men du kan også vise en video ved at indsætte et link, som du så kan åbne i præsentationen, hvis du er på internettet. Dette er ofte den letteste løsning at sætte en video ind i et powerpoint.

På denne måde slipper du for at downloade filmen til din computer, hvis det ikke er en fil, som du allerede har liggende på computeren.

Sådan indsætter du en video i PowerPoint

  1. Tryk på indsæt i toppen af menuen
  2. Under indsæt fanen trykker du på Video
  3. Her vælger du den videofilen på din computer, som skal indsættes

Når du har en fri fane i din template, kan du også trykke på et videoikon, hvor du får nogle valgmuligheder for at indsætte filer i dit PowerPoint. Her kan du trykke på et videoikon, hvor du blandt andet også kan indsætte YouTube film i form af links, så du ikke skal gå væk fra præsentationen, når du fremlægger.

Jeg håber, at du kunne bruge denne hjælp til at få en video integreret i din PowerPoint præsentation.

Har du prøvet GIF? En anden måde at lave din præsentation er at bruge .gif filer. Her kan du blandt andet søge efter gif filer på Google og indsætte dem ligesom du gør med et billede i PowerPoint.

Vi sender et stort tak til Billig Fitness, der via støtte har gjort udgivelsen af dette indlæg muligt. Billig Fitness er en webshop, hvor du kan finde fitness udstyr såsom håndvægte, foam rollers og vippebræt.

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk