Billede: canva.com

Hvordan Redigerer Man En Video?

Det at redigere en video er utrolig vigtigt for at skabe et godt produkt om der end er tale om underholdning til festen, upload til din YouTube kanal eller måske noget arbejdsrelateret.

At redigere video er heldigvis kun blevet nemmere og nemmere da de mange redigeringsprogrammer er blevet mere brugervenlige end nogensinde før.

I dette indlæg får du nogle forskellige muligheder når det gælder videoredigering, så du hurtigt kan komme i gang med at redigere dine videoklip.

Sådan kan du nemt redigere video!

Som sagt er det at redigere video blevet utrolig nemt, men kan stadig kræve meget hvis du vil redigere videoer på et professionelt niveau.

Eksempelvis er mange smartphones nu udstyret med indbyggede redigeringsprogrammer hvor du let kan redigere dine videoklip med få swipes.

Hvis du dog søger lidt flere muligheder når det gælder redigering, bør du nok overveje at skaffe et redigeringsprogram til computeren.

Her findes der igen flere muligheder, og ofte bruger professionelle faktisk en blanding af disse programmer for at opnå det bedste resultat.

Programmerne kan nemlig ikke altid helt det samme, og nogle programmer er måske gode til at redigere lys, hvor andre er gode til at redigerer lyd.

Her er en liste over programmer som bliver brugt hyppigt til videoredigering:

Der findes mange andre redigeringsprogrammer, men ofte vil du se at mange især bruger Adobes programmer da de har utrolig gode muligheder, men har også prisen herefter.

Hvis du er i tvivl om hvilket program der passer bedst til dig, kan du finde YouTube guides på stortset alle redigeringsprogrammer så du hurtigt kan finde ud af hvilken du foretrækker.

Tak til avXperten

Til sidst vil vi gerne takke avXperten for at støtte udarbejdelsen af dette indlæg.

På avXpertens webshop kan du finde alt indenfor kabler og smarte gadgets.

Se b.la. Deres udvalg af gode kabler som jack stick, HDMI, USB og meget mere!

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk