Hvordan Laver Man En YouTube Video?

Det har altid været forholdsvis simpelt at lave og uploade en video på YouTube. Det er blevet endnu mere overskueligt med det nye YouTube Studio. Læs mere om det her.

Hvordan laver man en YouTube video? Du kan i princippet uploade alle dine filer på YouTube, og wupti, du har en YouTube video. Om du laver en film på din telefon, et digitalt kamera, eller noget helt tredje er underordnet. YouTube Studio har gjort det nemt at uploade.

Du kan også redigerer dine film inde i YouTube studio, hvor den i nogle tilfælde også kan lave autogenereret undertekster og meget andet.

Det skal du bruge

Det eneste du skal bruge er en YouTube account samt en original video at uploade.

Sådan laver uploader du en video på YouTube

Først skal du logge ind på din account.

Derefter kan du trykke på dit account-logo øverst i højre hjørne, hvor der kommer en valgmulighed, der hedder YouTube Studio.

Inde under YouTube Studio finder du noget der hedder et Channel Dashboard, hvor der er en kolonne, der hedder Upload Video.

Her kan du uploade en video, og selv vælge, hvornår den skal publiceres. Når du uploader, bliver du guidet til, hvordan man kan redigere samt der følger en masse gode råd i dit dashboard. Her kan du også nemt og overskueligt få et overblik over dine videoer, hvis du har flere samt se spændende analyse i Channel Analytics.

Ja, der er mange måder at lave en YouTube video på, men det er altså ganske simpelt at uploade en video til YouTube. Du skal bare opfylde YouTubes retningslinjer og generelle retningslinjer vedrørende copywrite.

AvXperten

Vi vil gerne sende et tak til avXperten, der via støtte har gjort det muligt at skrive denne artikel. AvXperten har blandt andet deres egen YouTube kanal, hvor de giver gode råd m.m. om elektronisk udstyr.

Du kan blandt andet finde en masse kabelguides om HDMI, USB, DisplayPort og DVI-kabler.

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk