Billede: Canva

Hvordan Komprimerer Man En Video

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil komprimere en vide. Først og fremmest skyldes det, at man gerne vil have, at filen fylder mindre. For at komprimere en video bedst muligt, så bør man benytte et kompressor.

5 gode programmer til video-komprimering

Wondershore Video Converter

Dette program er utroligt let at bruge, fungerer med mange forskellige formater, og gør det muligt at komprimere en video med blot et enkelt klik. Dog har programmet en begrænset mængde af versioner, medmindre man køber det fulde program.

Windows Movie Maker

Giver rigtig god kvalitet-komprimering og er let at navigere rundt i. Dog har den nogle fejl og mangler i form af, at den til tider lukker ned under arbejdet, ligesom at den har flere versioner, der kan være svære at skelne mellem.

Freemake Video Conveter

Det er nemt at komprimere videoer og redigere i filerne efter, ligesom at brugervenligheden er rigtig godt. Dog skal man have pungen frem, hvis man vil have det fulde program.

Any Video Conveter

Det er nemt at komprimere videoer og redigere i filerne efter, ligesom at brugervenligheden er rigtig godt. Dog skal man have pungen frem, hvis man vil have det fulde program. Programmet minder altså på alle punkter om Freemake’s version.

VSCD Video Converter

Der er mange mulige konfigurationsindstillinger med dette program. Du kan komprimere MPEG filer selv for mobile enheder som gaming gadgets, mobile enheder og iPods. Kompression sats af dette program er ideel.

Tak for støtten
Vi siger stort tak til CarSound, der har støttet os i udarbejdelsen af denne artikel.

Skrevet Af: Jonas Klavsen

Passioneret videonørd, med en drøm om en karriere der er relevant for video og online.

komgodtigangmedvideo.dk